aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔύο κόφτες… πολυτελείας περιμένουν

Δύο κόφτες… πολυτελείας περιμένουν

Σαν δυο σταγόνες βροχής μοιάζουν οι περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας που έδωσαν διαπιστευτήρια της αξίας τους στα χρόνια παρουσίας τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Βινίσιους και Λαμπάν.

Αμφότεροι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ αντίστοιχα για τους αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και δεν υπολογίζονται από τους Μπρούνο Μπαλταζάρ και Αντόνι Ιραόλα για τη συνέχεια της σεζόν.

Και οι δύο διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα τους και αυτό είναι που καθυστερεί τις εξελίξεις, αφού είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές να θέλουν να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους. Η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού οδεύει προς το τέλος της και σύντομα οι Βινίσιους και Λαμπάν θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσουν από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ είχε στη λίστα της τον Βραζιλιάνο μέσο, όμως στράφηκε σε άλλη λύση διαπιστώνοντας πως θα καθυστερήσει το ξεκαθάρισμα στο σκηνικό. Πάντως και οι δύο έχουν πολύ καλό όνομα στην Κύπρο και μένει να δούμε κατά πόσο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο νησί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ