aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔραματικό ματς και νίκη τίτλου για τον Απόλλωνα

Δραματικό ματς και νίκη τίτλου για τον Απόλλωνα

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Sabbianco Απόλλων, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ (25-10, 25-23, 17-25, 20-25, 15-8) της BetOnAlfa ΑΕΛ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας. Ο αγώνας στη Λεμεσό ήταν δραματικός με τον Απόλλωνα να προηγείται με 2-0 σετ και την ΑΕΛ να ισοφαρίζει σε 2-2 και πλέον το πρωτάθλημα πήρε για τα καλά «φωτιά».

Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break, εκεί όπου οι «γαλάζιες» πιο ψύχραιμες επικράτησαν με 15-8 και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, είναι αγκαλιά με τον τίτλο αφού αν και ισόβαθμούν οι δύο ομάδες με 44 βαθμούς στην κορυφή, ο Απόλλων με μία νίκη διαφορά από την ΑΕΛ υπερτερεί.

Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Απόλλων ταξιδεύει στη Λευκωσία και παίζει με την Ανόρθωση και στις 11 Απριλίου θα υποδεχθούν την Τεχνοοικία ΑΕΚ. Η BetOnAlfa ΑΕΛ θα δώσει δύο παιχνίδια στο «Νίκος Σολωμονίδης» αφού υποδέχεται την Τεχνοοικία ΑΕΚ και ακολούθως φιλοξενεί την Ανόρθωση.

Στα άλλα παιχνίδια η ΑΕΚ επικράτησε της Ανόρθωσης με 3-2 σετ και η Ολυμπιάδα Νεάπολης 3-1 σετ εκτός έδρας του ΘΟΪ Αυγόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ