aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔόξα: Φιλικά με Ανόρθωση, ΑΕΚ, Απόλλωνα και άλλους έξι

Δόξα: Φιλικά με Ανόρθωση, ΑΕΚ, Απόλλωνα και άλλους έξι

Με ανακοίνωσή της η Δόξα ανέφερε λεπτομέρειες για την προετοιμασία της και παραλλήλως ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εννιά φιλικών:

Καλή αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ο κύκλος της προετοιμασίας εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, άνοιξε χθες Δευτέρα, 28 Ιουνίου.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες προκειμένου να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των πρώτων ημερών, το οποίο περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα στην Κυπερούντα και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες, από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 06 Αυγούστου.

Η ομάδα θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών απέναντι σε Ανόρθωση Αμμοχώστου (8/7), ΑΕΚ Λάρνακας (15/7), Απόλλωνα Λεμεσού (17/7), Ολυμπιακό Λευκωσίας (23/7), Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (28/7), Άρη Λεμεσού (31/7), ΠΑΕΕΚ (4/8), Αλκή Ορόκλινης (11/8) και Εθνικό Άχνας (14/8)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ