aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔόξα – ΑΕΚ: Δοκίμασαν με όλους, μα όλους τους τρόπους, αλλά «τζίφος».

Δόξα – ΑΕΚ: Δοκίμασαν με όλους, μα όλους τους τρόπους, αλλά «τζίφος».

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δοκίμασαν με όλους, μα όλους τους τρόπους για να σκοράρουν, μετρώντας 22 συνολικά προσπάθειες (9/13). Εκτέλεσαν από ένα πέναλτι (Τρισκόφσκι 8΄, Σαντίκ 52΄), βρίσκοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε πλήρη ετοιμότητα. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν απευθείας εκτέλεση φάουλ, βλέποντας την μπάλα να τραντάζει τη συμβολή των δοκαριών (Εγγλέζου 85΄). Δοκίμασαν με δυνατά σουτ και κεφαλιές για να παραβιάσουν την εστία (Σαντίκ 7’, 53’, Κίκας 10’, 18’, 51’, Οικονομίδης 65’ / Σπιρόφσκι 6’, Τρισκόφσκι 8’, 30’, Χέιτλι 20’, Ακοράν 40’, 54’), αλλά «τζίφος».

Δόξα και ΑΕΚ, λοιπόν, συμβιβάστηκαν εν τέλει στην ισοπαλία (0-0), ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο, με βάση τις ευκαιρίες που βρήκαν και έχασαν οι μονομάχοι χθες βράδυ στο Μακάρειο Στάδιο. Οι Λαρνακείς, έμειναν για πέμπτο παιχνίδι μέσα στο 2021 χωρίς νίκη, χάνοντας… σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για να αναρριχηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ασφαλώς, η ομάδα του Αυγουστή εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του 90λέπτου, πλην όμως άλλη μία φορά δεν έφτασε στο ζητούμενο, κρούοντας ακόμα πιο έντονα το καμπανάκι του κινδύνου. «Κάναμε το καλύτερο 45λεπτο από την ημέρα που είμαι στην ΑΕΚ. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά δείξαμε αντίδραση μετά το χαμένο πέναλτι. Όμως στο β’ ημίχρονο μπορούσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε από ένα ημίχρονο. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», σχολίασε ο Αυγουστή.

Για τη Δόξα, ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι άσχημος, παρά το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά θα μπορούσε να πανηγυρίσει το «τρίποντο». Η ομάδα του Σακκά έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται στο παρόν στάδιο σε πλεονεκτική θέση για την είσοδο στην εξάδα. «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Αξίζει η Δόξα να μείνει ψηλά. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στα ψηλά, όμως είναι επικίνδυνο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν τελείωσε τίποτε για εμάς. Χάσαμε δύο βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο Σακκάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ