aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημόσιο κάλεσμα από Σαντίκ στις μεγάλες ομάδες της Κύπρου (vid)

Δημόσιο κάλεσμα από Σαντίκ στις μεγάλες ομάδες της Κύπρου (vid)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΣΠ ο επιθετικός της Δόξας Μπεράτ Σαντίκ. Ο διεθνής Φινλανδός φορ μίλησε για την πορεία της ομάδας του, κατέθεσε την άποψή του για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ο 32χρονος επιθετικός τόνισε ότι ο στόχος των πρασίνων της Κατωκοπιάς είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας: «Μέχρι στιγμής η σεζόν ήταν καλή, με καλά παιχνίδια που πήραμε βαθμούς και σε άλλα όπου δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο στόχος μας είναι η πρώτη εξάδα. Το θέλουμε».

Ερωτηθείς για τους ατομικούς του στόχους, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, λέγοντας ωστόσο πως «υπάρχουν πολλοί καλοί επιθετικοί σε όλες τις ομάδες, όπως ο Φλοριάν, ο Ντάρμπισαϊαρ και άλλοι, που δεν πρέπει να τους ξεχνάμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θέλω να παίξω εδώ, να πετύχω τους στόχους μου βοηθώντας την ομάδα. Ο στόχος μου είναι να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Κύπρος είναι καλή και αν υπάρχουν μεγαλύτερες ομάδες που με θέλουν, μπορούμε να μιλήσουμε. Τώρα συγκεντρώνομαι στη Δόξα».

Μεταξύ άλλων ο Σαντίκ τόνισε ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι υψηλό λόγω της παρουσίας καλών ομάδων και παικτών, ενώ σε ερώτηση ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει τον τίτλο, είπε: «Είναι πολλές οι καλές ομάδες και η σεζόν είναι ακόμη στην αρχή. Υπάρχουν ομάδες όπως ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ, ο ΑΠΟΕΛ που δεν πρέπει να τον ξεχνάμε. Υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο».

Η εκπομπή είναι μια συνεργασία του ΠΑ.Σ.Π. και της AlfaSports.TV με δωροθέτες για τους καλεσμένους το φυσιοθεραπευτήριο PhysioMotion στη Λεωφ. Στροβόλου και το ταξιδιωτικό γραφείο SeeYou Travel αλλά και την NIVEA MEN για τους τηλεθεατές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ