aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Ξεκάθαρο τι χρειάζεται η ΑΕΚ – Περιμένουνε πως θα δικαιωθούμε στην έφεση»

Δημητρίου: «Ξεκάθαρο τι χρειάζεται η ΑΕΚ – Περιμένουνε πως θα δικαιωθούμε στην έφεση»

Δεν ήταν άδικη η ισοπαλία με τον Άρη, αλλά δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν στην ΑΕΚ. Μιλώντας μετά το 0-0 ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου τόνισε πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια νίκη για να πάρει τα πάνω της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όταν παίζουμε εντός έδρας θέλουμε να κερδίζουμε. Δεν ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Ένα κλειστό παιχνίδι, ισορροπημένο, όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες γιατί έχουμε κολλήσει στα αρνητικά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, δυστυχώς δεν τον αποζημιώσαμε με θετικό αποτέλεσμα. Βλέπουμε το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τι λείπει από την ΑΕΚ; «Χρειάζεται μια νίκη. Είναι ξεκάθαρο τι χρειάζεται. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Γενικότερα όταν προέρχεσαι από ένα αρνητικό σερί, αυτό που χρειάζεσαι είναι μια νίκη για να πάρεις τα πάνω σου. Ελπίζω να την βρούμε την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό.

Για την έφεση; «Εμείς περιμένουμε πως θα δικαιωθούμε. Οφείλουμε να μην επηρεάζει την ομάδα. Είναι κλειστή η πόρτα των αποδυτηρίων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ