aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Το εξηγήσαμε ξανά, βήμα προς βήμα»

Δημητρίου: «Το εξηγήσαμε ξανά, βήμα προς βήμα»

Χαμηλούς τόνους διατηρούν στην ΑΕΚ την επόμενη μέρα της σπουδαίας νίκης επί της Ανόρθωσης, με 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου στάθηκε στην ομαδική δουλειά που γίνεται και τη φιλοσοφία που υπάρχει από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Στηρίχθηκε στην πάρα πολύ καλή εικόνα που παρουσιάσαμε σαν σύνολο. Μπήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε στο γήπεδο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυο ξεκάθαρες φάσεις πριν πετύχουμε το τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο επίσης μπήκαμε πολύ καλά. Μας ικανοποιεί πολύ η νίκη, το γεγονός πως περάσαμε νικηφόρα από εκτός έδρας ντέρμπι, αλλά και η παρουσία του κόσμου».

Για το γεγονός πως η ομάδα δεν μιλά ανοιχτά για πρωτάθλημα: «Το εξηγήσαμε ξανά. Εμείς πορευόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο από την αρχή της σεζόν και έτσι συνεχίζουμε. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και βήμα προς βήμα. Σίγουρα αντιλαμβανόμαστε την εφορία του κόσμου και είναι λογικό. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε μια νέα ομάδα, με 19 μετεγγραφές. Βγάζουμε την ποιότητα στα παιχνίδια αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τον Τρισκόφσκι: «Είναι το 8ο παιχνίδι σερί που σκοράρει. Είχε πετύχει πέρσι κόντρα στην Ανόρθωση το πρώτο του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γερός και δυνατός. Και ο Ματ σκόραρε και είναι σημαντικό. Όμως, πρέπει να σταθούμε στη συνολική δουλειά της ομάδας. Δεν υστέρησε κανείς. Αυτό που μας βοήθησε πολύ είναι πως βρίσκουμε λύσεις ακόμη και όταν έχουμε πολλά προβλήματα».

Για το γεγονός πως είναι το τρίτο ντέρμπι που κέρδισε η ομάδα: «Αυτό που μετρά πρώτα απ’ όλα είναι οι τρεις βαθμοί. Ξεπεράσαμε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Το είπαμε και πριν το παιχνίδι πως αυτά τα παιχνίδια δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Την ίδια όμως στιγμή πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δουλέψουμε σωστά ώστε να προσθέσουμε ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας την Κυριακή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ