aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Τίποτα προσωπικό με κανένα»

Δημητρίου: «Τίποτα προσωπικό με κανένα»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ: «Θέλαμε να πάρουμε το πρώτο ντέρμπι στο γήπεδο μας. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Στο τέλος της ημέρας θα μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν κερδίσαμε, αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις να παίρνεις ένα βαθμό είναι θετικό, πόσο μάλλον όταν μένεις στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς πατούσαμε καλύτερα στο πρώτο, δεν πετύχαμε το γκολ και κάπου χάλασε η ηρεμία και η συγκέντρωση με τον τραυματισμό του Τομάς. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι απαντήσαμε άμεσα στο γκολ που δεχτήκαμε. Προς το τέλος την πιο μεγάλη ευκαιρία την είχε το ΑΠΟΕΛ».

Για τον τραυματισμό του Τομάς: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον επίσημο Απόλλωνα που ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας. Είναι πλήγμα, είναι παίκτης που μας βοήθησε πολύ αλλά δουλειά μας είναι να βρούμε τη λύση και να μην επιτρέψουμε να φανεί το κενό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να πούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε κάτι ως δεδομένο, πρέπει πρώτα να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις. Θα γίνει σήμερα ή αύριο και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε επέμβαση».

Για την κόντρα με τον Νεκτάριο Πετεβίνο: «Ο κάθε ένας έχει τον τρόπο να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του σωματείου του. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με κανένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μένουμε αμέτοχοι όταν βλέπουμε κάτι που θίγει την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ