aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Πάντα βλέπαμε ψηλά και το λέγαμε»

Δημητρίου: «Πάντα βλέπαμε ψηλά και το λέγαμε»

Τον πήχη στο ψηλότερο σημείο, δηλαδή στην κορυφή της βαθμολογίας βάζουν στην ΑΕΚ μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ανόρθωσης. Η απώλεια δύο βαθμών του Απόλλωνα στο ματς με την Πάφο μείωσε τη διαφορά στους πέντε βαθμού, γεγονός που έφερε ενθουσιασμό στους κιτρινοπράσινους. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κερδισμένοι θα ήμασταν από την στιγμή που κερδίσαμε την Ανόρθωση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτήν την σπουδαία επιτυχία, που μπορεί να μας βοηθήσει πολλαπλά. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Έχει τη δικιά του σημασία πως δεν χάθηκε η πίστη στην ομάδα, βγάλαμε τις αρετές που μας χαρακτηρίζουν σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Γενικότερα αντεπεξήλθε η ομάδα μας, με την απόδοση μας είμαστε μέσα σε όλα. Εστιάζουμε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε και την στήριξη του κόσμου, ένα γεμάτο γήπεδο. Πάντα βλέπαμε ψηλά και το λέγαμε, υπάρχει ενθουσιασμός και ικανοποίηση και εστιάζουμε στο επόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ξεκινήσαμε αποφασιστικά από την αρχή κόντρα στην Ανόρθωση, στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση, αλλά ήταν εμφατικός και δίκαιος ο τρόπος που πήραμε τη νίκη. Το είπε και ο Δημήτρης Χριστοφόρου και ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε γεμάτο γήπεδο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια. Τα πακέτα είναι ελκυστικά. Ένα γεμάτο γήπεδο θα μας δώσει πλεονέκτημα και το γνωρίζουν και οι αντιπάλοι μας».

Για το πως λειτουργεί η διοίκηση: «Λειτουργούμε πάντα με ψυχραιμία στη διοίκηση Καραπατάκη και όχι με βεβιασμένες κινήσεις. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και ξέρουμε τι μπορούμε να κερδίσουμε, ενόψει της συνέχειας»,

Για τα αγωνιστικά νέα: «Επιστρέφουν οι Ρομό και Τάντι, θα απουσιάζει ο Τόμοβιτς λόγω καρτών, θέλουμε να ελπίζουμε πως θα ενσωματωθούν στην ομάδα οι Γκιούρσκο, Γκαρσία και Γκονθάλεθ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ