aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Μεγάλο ερωτηματικό η Ντνίπρο, δεν τα κατάφερε ο Γκαρσία»

Δημητρίου: «Μεγάλο ερωτηματικό η Ντνίπρο, δεν τα κατάφερε ο Γκαρσία»

Με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και απαλλαγμένοι από το άγχος μετά την εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ η ΑΕΚ αναχωρεί για τη Σλοβακία, όπου θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο έδαφος την Ντνίπρο Ουκρανίας, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μιλώντας στα ΜΜΕ πριν την αναχώρηση της πτήσης ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου χαρακτήρισε μεγάλο ερωτηματικό την Ντνίπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Για εμάς είναι το τρίτο ευρωπαϊκό ταξίδι για φέτος. Με την ιδιαιτερότητα ότι παίζουμε στην Σλοβακία, σε ουδέτερη έδρα. Πάμε για την πρώτη πράξη με την Ντνίπρο με στόχο να κάνουμε καλή παρουσία, να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε στο Βελιγράδι, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στη ρεβάνς του “ΑΕΚ Αρένα” με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Η μοναδική διαφοροποίηση σε σύγκριση με το Βελιγράδι είναι η επιστροφή του Κύπρου Χριστοφόρου. Ο Άνχελ Γκαρσία δεν τα κατάφερε, έμεινε Κύπρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι».

Θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι είναι πρώτος αγώνας της Ντνίπρο; «Κακά τα ψέματα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, γενικότερα, και αυτό προκύπτει για όλες τις ομάδες της Ουκρανίας. Απ’ εκεί και πέρα αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι εμείς δώσαμε τέσσερα παιχνίδια είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε εικόνα από την ομάδα και ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και εφόσον παρουσιαστούμε όπως πρέπει πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχει και ο προπονητής απαιτήσεις συνέχεια, καθημερινά από στις προπονήσεις. Έχουμε εξασφαλίσει τον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά από την στιγμή που υπάρχει η τεράστια πρόκληση θα παλέψουμε για να πάμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ