aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά όχι υπέρμετρος»

Δημητρίου: «Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά όχι υπέρμετρος»

Χαμηλούς τόνους κρατάνε στην ΑΕΛ παρά την εντυπωσιακή νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων σημείωσε πως δεν χρειάζεται υπέρμετρος ενθουσιασμός, τόνισε ότι η συνέπεια θα κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη στο Τσίρειο. Η έκταση του σκορ κόντρα στον Απόλλωνα καταδεικνύει πως κάναμε καλά τη δουλειά μας. Παραμένουμε προσγειωμένοι, δεν επαναπαυόμαστε στο αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε, χρειάζεται χρόνος και υπομονή και υπάρχουν πάντοτε τα περιθώρια βελτίωσης».

Για τη συνέχεια: «Παιχνίδι με παιχνίδι με τη σωστή δουλειά θα μπορούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Έχουμε και μια πεντάδα απουσιών ακόμα, που δείχνει και τις λύσεις στο ρόστερ. Δεν πετύχαμε κάτι, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές. Δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Για τον κόσμο και την στήριξη που υπάρχει: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο Τσίρειο, είχαμε δυναμική παρουσία. Είναι καλό να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι υπέρμετρος. Έχουμε τώρα τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει υποτίμηση».

Για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ: «Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ. Πάντα ξεκινάμε τη σεζόν με πρωταγωνιστικούς στόχους. Δεν έχουμε άλλη διέξοδο με το να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς για να αναθεωρήσει κανείς το οτιδήποτε».

Για την κλήση του Μάμα στην Εθνική: «Σε γενικότερο πλαίσιο, θεωρούσαμε άδικο να μην υπάρχει ποδοσφαιριστής μας στις κλήσεις. Για τον Ραφαήλ η κλήση του είναι ανταμοιβή. Πήρε την ευκαιρία και ξεχωρίζει».

Για τον Τρισκόφσκι: «Δημιουργεί ένα σερί σκοραρίσματος. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Η συνέπεια θα κάνει τη διαφορά, τόσο με τον Τρισκόφσκι, όσο και με τους υπόλοιπους».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να έχουμε περισσότερες επιλογές. Δεν γνωρίζω αν θα είναι όλοι οι τραυματίες διαθέσιμοι, αυτό θα το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ