aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου και Μούσιτς για το τελευταίο της σεζόν (vid)

Δημητρίου και Μούσιτς για το τελευταίο της σεζόν (vid)

Τελευταία στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η AEK αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα στο Στάδιο «Αμμόχωστος». Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Δημήτρης Δημητρίου, καθώς και ο Μιχάλης Μούσιτς έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Σάββατο 14/05, 19:00).

«Έχουμε αύριο τον τελευταίο μας αγώνα. Όπως έχουμε ξαναπεί η ΑΕΚ με όποιον κι αν παίζει, όπου κι αν παίζει προσπαθεί πάντα για την νίκη. Θα δώσουμε αύριο ξανά την ευκαιρία σε νεαρούς να παίξουν και θα προσπαθήσουμε ξανά για την νίκη, ευελπιστώντας ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρουμε. Καλούμε τον κόσμο να έρθει για να χειροκροτήσει την ομάδα και να βοηθήσει τους νεαρούς να πάρουν την νίκη», δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός.

«Σίγουρα στόχος μας είναι νίκη, ώστε να κλείσουμε την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Επίσης είναι μία ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές χωρίς χρόνο συμμετοχής να πάρουν τα λεπτά τους. Όπως και εγώ, που εάν επιλεγώ θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον προπονητή μου. Επίσης ζητούμε από τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι», δήλωσε ο νεαρός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ