aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Δεν υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος»

Δημητρίου: «Δεν υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος»

Με δηλώσεις του στον SuperSport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, τοποθετήκε μεταξύ άλλων σχετικά με τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης κόνρτα στον Εθνικό και τα παράπονα της προσφυγικής ομάδας. Όπως ανέφερε, δεν θέλουν να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος για κανένα λόγο.

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για την νίκη με τον Εθνικό: «Το χθεσινό ήταν μια τρανή απόδειξη για το πόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα. Για μένα είναι ίσως η πιο σημαντική νίκη του φετινού πρωταθλήματος. Ήταν πάρα πού δύσκολη νίκη. Μας έβαλε δύσκολα ο Εθνικός και οι βαθμοί που έχει αδικούν την πραγματική εικόνα της ομάδας της Άχνας. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, ακόμα και αν δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Στο τέλος ήρθε το γκολ του Ρομό και πήραμε 3 ακόμα βαθμούς. Έχουμε ποιοτικές λύσεις, υπάρχει βάθος στην φετινή ΑΕΚ».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Δεν θέλουμε να δημιουργούνται από το πουθενά λανθασμένες εντυπώσεις. Στην φάση που διαμαρτύρεται ο Εθνικός η κάρτα στον Ασούμπρε βγήκε λόγω του σκληρού φάουλ που έκανε. Αν έβγαζε κάρτα ο διαιτητής και για τον διαπληκτισμό των 2 ποδοσφαιριστών θα ήταν κίτρινη και στους 2, δηλαδή 2η κάρτα για τον Ασούμπρε. Επίσης για την φάση του πέναλτι δεν υπήρξε καμμία παράβαση. Επίσης δεν έγιναν 10 αλλαγές στο 2ο μέρος αφού οι πέντε είχαν γίνει μέχρι την ανάπαυλα. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος για κανένα λόγο. Στάθηκε εξαιρετικά ο Εθνικός και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ο Άρης. Επικεντρωνόμαστε στην δικιά μας ομάδα και θα πάμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο και να πάρουμε την νίκη. Με τον κόσμο στο πλευρό μας που μας βοήθησε πολύ χθες μπορούμε να φύγουμε από την Λεμεσό με την νίκη. Αγωνιστικά εκτός θα είναι ο Άνχελ αλλά επιστρέφει ο Εγγλέζου και ο Μάμας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ