aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Γκάμα» (ντρίμπλα για Ράφα Λόπες και Κεραυνό)

Δημητρίου: «Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Γκάμα» (ντρίμπλα για Ράφα Λόπες και Κεραυνό)

Μετεγγραφή ποιότητας χαρακτήρισε αυτήν του Μπρούνο Γκάμα ο Κυριάκος Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, μιλώντας στον Super Sport FM, αναφέρθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ουγγαρία και τις μετεγγραφικές εξελίξεις αν και ντρίμπλαρε το ερώτημα για το κατά πόσο ενδιαφέρουν οι Ανδρέας Κευραυνός και Ράφα Λόπες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την προετοιμασία: «Αν εξαιρέσουμε ένα συμβάν, θα μιλούσαμε εντελώς διαφορετικά και αναφέρομαι στον Ανδρέα Παρασκευά που τραυματίστηκε. Από την πρώτη στιγμή, τον στηρίζουμε, είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να ξεπεράσει την περιπέτεια και να επιστρέψει κοντά μας. Τα επόμενα 24ωρα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Τώρα στην προετοιμασία, ο προπονητής είχε τη δυνατότητα να δει όλους τους παίκτες αγωνιζόμενους. Επέστρεψε χθες στη δράση και ο Σιαθάς, δώσαμε τρία φιλικά αλλά δεν λαμβάνουμε υπόψη τα αποτελέσματα, αφού είναι για να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής ξεχωριστά για τον κάθε παίκτη αλλά και γενικά για το σύνολο. Το σημαντικό μέσα από τα φιλικά είναι να ετοιμαστεί η ομάδα για τα επίσημα παιχνίδια που για εμάς είναι με αντίπαλο την Μίντιλαντ»

Για τη μετεγγραφή του Γκάμα: «Είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Κουβαλά ένα πολύ καλό βιογραφικό, εμπειρία, παραστάσεις και καλά νούμερα στην καριέρα του. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον Άρη. Έρχεται για να προσφέρει αυτά που ζητούμε στα άκρα της επίθεσης και να προσδώσει περισσότερη ποιότητα. Είναι στα θετικά ότι ο προπονητής έχει δουλέψει μαζί του στην Λα Κορούνια. Δεν νομίζω ότι θα τεθεί θέμα προσαρμογής του, το είδαμε και με άλλους παίκτες που ήρθαν από την Ελλάδα».

Για τις μετεγγραφές που έγιναν: «Ο προπονητής εκφράζει την ικανοποίηση για τη δουλειά που έγινε στην Ουγγαρία, ξέρει πως είναι τα δεδομένα με τις μετεγγραφές και απομένουν οι τελευταίες αφίξεις. Ενδιαφέρον υπάρχει για να καλύψουμε το κενό στη θέση του τερματοφύλακα, όμως δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω ονόματα όπως του Κεραυνού που είπατε. Όταν υπάρχει συμφωνία και υπογραφές με τον εκλεκτό θα βγάλουμε ανακοίνωση».

Αν ενδιαφέρει ο Ράφα Λόπες: «Ισχύουν τα ίδια που προανέφερα. Δεν θα σχολιάσω ονόματα και δημοσιεύματα».

Για τους Ολατούνζι και Ντάρμπισαϊαρ που δεν υπολογίζονται: «Υπάρχουν και παίκτες που είναι στην Κύπρο. Υπάρχουν επαφές για να δούμε τι θα γίνει με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ