aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Ακούσαμε ξεκάθαρα τις βρισιές, να γυρευτούν αλλού!»

Δημητρίου: «Ακούσαμε ξεκάθαρα τις βρισιές, να γυρευτούν αλλού!»

Πυρ και μανία είναι στην ΑΕΚ με τις δηλώσεις που έγιναν εκ μέρους του Απόλλωνα μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού ντέρμπι στο Τσίρειο. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων τόνισε ότι πέραν από τις αιχμές υπήρχε εξύβριση της ομάδας τους και των ιδίων από τους ανθρώπους του Απόλλωνα, μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Κυριάκος Δημητρίου επανέλαβε ότι η ΑΕΚ έπαιξε για την ιστορία της, όπως έκανε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι κάποιος που άκουσε αυτές τις χθεσινές δηλώσεις και να μην καταλάβει ότι άφησε ξεκάθαρες αιχμές προς την ομάδας μας; Υπάρχει κάποιος που ήταν στο γήπεδο ή έβλεπε το ματς από την τηλεόραση και δεν άκουσε τις βρισιές μετά το τρίτο γκολ; Είκοσι άτομα ήταν στον αγώνα. Τα κίνητρα μας είναι πάντα η φανέλα και η ιστορία μας. Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική και αξιοπρεπέστατη. Η ομάδα μας έχασε χθες καθαρά το παιχνίδι λόγω ατυχίας.

Να μας αφήσουν ήσυχους πάνω σε αυτή την κουβέντα και να γυρευτούν αλλού. Έχουμε κάνει μια κακή σεζόν φέτος, ξέρουμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας. Έχουμε παλέψει τα προηγούμενα παιχνίδια και θα κάνουμε το ίδιο και στα επόμενα. Πριν από μερικές εβδομάδες κάναμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση με την Ομόνοια. Δεν καταλάβαμε πως χάσαμε, ήταν από τα απίστευτα που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο. Τι ήθελαν από μας χθες; Να πάμε στο γήπεδο και να χάσουμε το παιχνίδι;

Δεν μας ικανοποίησαν οι προηγούμενες τοποθετήσεις όχι, εξακολουθούμε να έχουμε απορίες, ήταν ξεκάθαρες οι αιχμές από τον επίσημο Απόλλωνα. Ο προπονητής του Απόλλωνα ήταν πραγματικά κύριος σε όσα δήλωσε για την ομάδα μας. Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο που επιθυμεί και κρίνεται με τα λεγόμενά του. Δεν ήθελα να επεκταθώ προηγουμένως, πέρα από τις δηλώσεις ήταν και οι βρισιές που ακούσαμε ξεκάθαρα».

Για τη φάση που εξετάστηκε για πέναλτι σε χέρι του Γκεριέ: «Ήταν φάση που την εξέτασε ο Ιταλός διαιτητής. Αλλά άλλο αυτό και άλλο οι βρισιές και οι τοποθετήσεις του επίσημου Απόλλωνα. Ακούσαμε ξεκάθαρα τις βρισιές και προς το πρόσωπο της ομάδας μας και προς εμάς. Δεν ήταν μόνο οι δηλώσεις και οι αιχμές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ