aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔικαιώνει την Ομόνοια ο Σκαπούλλης, η ανάλυση των φάσεων

Δικαιώνει την Ομόνοια ο Σκαπούλλης, η ανάλυση των φάσεων

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων του ΡΙΚ και της εκπομπής «Γκολ και θέαμα», Χρίστος Σκαπούλλης, ανάλυσε τις φάσεις από το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και Ομόνοιας. Το συμπέρασμα είναι πως δίκαια διαμαρτύρεται η Ομόνοια, αφού σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Λούφτνερ, θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Τέτε, ενώ κακώς δεν καταλογίστηκε πέναλτι στην ανατροπή του Μίκου από τον Χέφελ.

Αναλυτικά οι επίμαχες φάσεις

8’: Καθαρό το πέναλτι του Λούφτνερ στον Τρισκόφσκι. Θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα ο παίκτης της Ομόνοιας και επικίνδυνο παιχνίδι.

20’: Το χέρι του Γκονθάλεθ ήταν σε φυσική θέση και σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας.

28’: Γκολ του Λούφτνερ. Ο διαιτητής ήταν σε καθαρή θέση. Δεν είδα παράβαση, δεν υπήρξε παράβαση. Έδωσε φάουλ, αλλά δεν υπήρξε παράβαση για να ακυρωθεί τέτοιο όμορφο γκολ. Αυτά τα τέρματα δεν ακυρώνονται.

38’: Πέναλτι της ΑΕΚ μετά από ανατροπή του Κούσουλο στον Κάσες. Σωστή υπόδειξη, δεν υπήρχε κίτρινη κάρτα γιατί ο παίκτης της Ομόνοιας προστάτευε τη μπάλα.

42’: Κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Χριστοφή.

52’: Ο Τέτε είχε κίτρινη κάρτα. Και κάποιος που έχει κίτρινη δεν κάνει τέτοιες επικίνδυνες προσπάθειες. Έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Τέτε για σκληρό φάουλ στον Γκόμεθ. Αν την έδινε, ο διαιτητής θα καλυπτόταν πλήρως. Πρέπει να μάθουν οι παίκτες να είναι προσεκτικοί όταν είναι χρεωμένοι με κίτρινες κάρτες.

90’+5: Ο παίκτης της ΑΕΚ κάνει τάκλιν με τα δύο παίκτες, με ταχύτητα πάει και ανατρέπει τον Μίκου. Καθαρή περίπτωση πέναλτι. Έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα γιατί προσπάθησε να παίξει την μπάλα.

90’+6: Απρόσεκτο και επικίνδυνο παίξιμο του Κούσουλου. Τον κλώτσησε από πίσω, καθαρή παράβαση και πέναλτι για την ΑΕΚ.

Δικαιολογημένα ο διαιτητής κράτησε περισσότερο χρόνο καθυστερήσεων (υπέδειξε 5’) καθώς υπήρχε διακοπή λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ