aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Δεν υπάρχουν Ιωάννου, Ξιούρουππας, Τσολάκης, Ράουφμαν σήμερα»

«Δεν υπάρχουν Ιωάννου, Ξιούρουππας, Τσολάκης, Ράουφμαν σήμερα»

Ο Πανίκος Ξιούρουππας φιλοξενήθηκε χθες στον Active Radio (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου. Αναφέρθηκε σε όλα τα κακά που προκαλεί στην παγκόσμια κοινωνία ο Covid-19/κορωνοϊός, στη μερίδα ανεγκέφαλων Κύπριων που δεν συμμορφώνεται, αλλά και στο ποδόσφαιρο φυσικά το οποίο επηρεάστηκε σημαντικά. Επίσης, αναφέρθηκε και στο συναρπαστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη φέτος, μέχρι τη στιγμή της αναστολής του.

Γι’ αυτά θα διαβάσετε στους ενδιάμεσους συνδέσμους. Στον παρόν ρεπορτάζ, θα αναφερθούμε στους παίκτες με τους οποίους ο Ξιούρουππας είναι ευγνώμων που αγωνίστηκε μαζί τους σε κάποια ή ως αντίπαλός τους, ή συμπαίκτης τους στην Εθνική και θεωρεί πως σήμερα τέτοιοι δεν υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης: Ξιούρουππας: «Δεν έχει σημασία ποιος θα πάρει πρωτάθλημα, σωστό το Βέλγιο»

Αναφέρθηκε σε αρκετά μεγάλα ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κάποια του τα υπενθύμισαν οι δύο συνάδελφοι, αλλά σημειώσαμε κάποια, όπως αυτά των Παναγιώτου (τερματοφύλακας), Θεοδότου, Χριστοδούλου (Ράμπο), Πέτσα, Λάρκου, Σαββίδη, Μαλέκκου…

Διαβάστε επίσης: Ξιούρουππας: «Πολύ δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ, με τέτοια Ομόνοια και Ανόρθωση»

Κληθείς να απαντήσει ποιόν παίκτη θεωρεί «Ξιούρουππα» στη σεζόν του κορωνοϊού απάντησε πως δεν υπάρχει κάποιος. «Ούτε Γιάννο Ιωάννου έχει ούτε Ξιούρουππα, ούτε Τσολάκη, ούτε Ράουφμαν. Αυτοί έκριναν τον καλό στράικερ που έκανε το εύκολο γκολ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ομάδα επιθετικό με εύκολο γκολ. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ ας πουμε μπορεί να σου κάνει το πιο δύσκολο γκολ με το κεφάλι, όμως είναι παίκτης του κουτιού πρέπει να του πάρεις τη μπάλα στα πόδια για να μπορέσει να σκοράρει», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ