aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν βιάζεται ο Άντερ Μουρίγιο

Δεν βιάζεται ο Άντερ Μουρίγιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ο Άντερ Μουρίγιο, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Βάσκος αμυντικός δεν πρόκειται να βιαστεί για να επιστρέψει στην ενεργό αγωνιστική δράση, μιας και τα πάντα έχουν κριθεί στο πρωτάθλημα, οπότε δεν συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος.

Ο Δημήτρης Δημητρίου που έχει την ευθύνη των προπονήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν, δούλεψε χθες σε ασκήσεις κατοχής, τακτικής και παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, στην ομάδα θέλουν να κλείσουν τη φετινή πολύ καλή σεζόν με δύο νικηφόρα αποτελέσματα.

Πιθανόν η τεχνική ηγεσία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους στην έως τώρα διαδρομή, κάτι που αν συμβεί θα δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τις τελευταίες αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ