aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν θα αδιαφορήσει…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποια ομάδα θα περάσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ είναι ήδη και με τα δυο πόδια σ’ αυτόν, όμως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι ποδοσφαιριστές του δεν αναμένεται να παρουσιαστούν αδιάφοροι.

Κάθε άλλο. Ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων αυτό που θέλει είναι η ομάδα του να εκμεταλλευθεί τα παιχνίδια αυτά, έτσι ώστε να ρολάρει και να φθάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας στα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Κάποιες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην ενδεκάδα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και άλλοι ποδοσφαιριστές. Όπως για παράδειγμα οι Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Σαϊθάρ, Μουρίγιο και Χαραλαμπίδης. Την αποστολή της ΑΕΚ ακολούθησαν περίπου 20 οπαδοί της, ενώ το παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν 300 φίλαθλοι.

Στη Φολγκόρε αναγνωρίζουν ότι οι πιθανότητες πρόκρισής τους είναι μηδαμινές, όμως θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση για να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος για την ΑΕΚ είναι μόνο η νίκη ώστε να καρπωθεί τους βαθμούς και να ανέβει στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται σοβαροί και μετρημένοι στις δηλώσεις τους. «Πάμε σοβαρά για τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση. Μας δίνεται η ευκαιρία να… ζεσταθούμε ενόψει των δυσκολότερων αγώνων που ακολουθούν. Αυτό θα είναι και το πλεονέκτημά μας στα επόμενα παιχνίδια, ότι δηλαδή θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με πέρσι όταν αντιμετωπίσαμε την Μπορντό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τζοάν Τομάς.

Για την αλλαγή προπονητή και τις αλλαγές που υπάρχουν σε σχέση με πέρσι, πρόσθεσε: «Παίζουμε το ίδιο, παρόλο που υπάρχουν αρκετές διαφορετικές ατομικές οδηγίες στους χώρους που θα κινούμαστε και στις οποίες προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Θέλουμε να εξελίξουμε το παιχνίδι μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ