aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν σηκώνει λευκή σημαία

Δεν σηκώνει λευκή σημαία

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας δίχως αμφιβολία έχει ψαλιδίσει τις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας αναγνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όμως σε καμία περίπτωση δεν σηκώνουν λευκή σημαία.

Είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα απέναντι στους (ανώτερους) Ρώσους με στόχο να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Υπάρχει και το παράδειγμα του Απόλλωνα, ο οποίος μετά από μια σπουδαία εμφάνιση διέλυσε τη Λοκομοτίβ μέσα στη Ρωσία και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην ΑΕΚ δεν σηκώνουν τα χέρια και θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο που επιβάλλεται η ομάδα της Λάρνακας να κάνει το βράδυ της Πέμπτης είναι να λειτουργήσει αμυντικά άριστα και απ’ εκεί και πέρα να βρει τρόπους για να απειλήσει και ασφαλώς να σκοράρει. Δεν αποκλείεται ο Ιδιάκεθ να παρατάξει την ομάδα του με τον σχηματισμό 3-5-2.

Ρεπό δόθηκε χθες στους ποδοσφαιριστές από το τεχνικό τιμ. Σήμερα, επέστρεψαν στις προπονήσεις, με την προετοιμασία να μπαίνει παραλλήλως στην τελική ευθεία ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα με τη Σπαρτάκ στη Ρωσία. Σε ένα ματς στο οποίο κατά πάσαν πιθανότητα δεν θα υπολογίζεται ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Την ομάδα της Λάρνακας αναμένεται να ακολουθήσει και μικρή μερίδα φίλων της. Παρόλο που υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλους φιλάθλους, τελικά δεν θα προλάβουν την πτήση καθώς απαιτείται έκδοση βίζας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ