aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευρωπαϊκή συμμετοχή»

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευρωπαϊκή συμμετοχή»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τόμας Κρίστιανσεν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, είπε:

«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να μιλάμε για τον αγώνα, όταν χάσαμε τον τίτλο για τον οποίο παλεύαμε μέχρι τέλους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλοι στην ομάδα μας και το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε από πολύ νωρίς την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα δύο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Κάναμε όμως ένα λάθος στην άμυνα και το πληρώσαμε αφού μας τιμώρησε ο ΑΠΟΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπα στους παίκτες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μετά το 2-0 και την κόκκινη κάρτα όμως, δυστυχώς όλα τέλειωσαν».

Για το μέλλον του, είπε: «Έχουμε ακόμα δύο αγώνες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο νίκες. Μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Σε ερωτήσεις εάν θα μείνει στην ΑΕΚ ή αν του χρόνου θα βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ, απάντησε πως «ναι, είναι μια πιθανότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ