aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Δεν πρέπει να βάζουμε στο στόχαστρο τους οργανωμένους»

«Δεν πρέπει να βάζουμε στο στόχαστρο τους οργανωμένους»

Μεγάλη έκταση πήραν τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, με πρωταγωνιστές οπαδούς της Ανόρθωσης. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς «Κυρίας», όμως έγινε τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο Τύπου Σάββα Πηλακούτα, ο οποίος δήλωσε:

«Όταν γίνονται έτσι γεγονότα δεν είναι εύκολο να σχηματίσουμε εικόνα. Αυτό που έγινε είναι ότι επικοινώνησε ο πρόεδρός μας με αυτόν της ΑΕΚ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αφού οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι αρκετά καλές. Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας και μετά να τοποθετηθούμε. Καταδικάζουμε σίγουρα τέτοιου είδους ενέργειες και γεγονότα. Θέλουμε να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα». Κληθείς να σχολιάσει τι περιμένει η Ανόρθωση από εδώ και πέρα, ανέφερε:

«Περιμένουμε το τι ακριβώς προτίθεται να κάνει η Αστυνομία. Δεν θέλουμε να τοποθετηθούμε πριν έχουμε τα στοιχεία, περιμένουμε την Αστυνομία να κάνει το καθήκον της. Είναι κάποια άτομα που δρουν μεμονωμένα. Είναι κάποια γεγονότα που οδήγησαν κάποιους να πιστέψουν ότι είναι οργανωμένοι της Ανόρθωσης, ωστόσο δεν πρέπει να βάζουμε στο στόχαστρο τους οργανωμένους, πρέπει να περιμένουμε για να μην αδικήσουμε άτομα».

Χθες, η διοίκηση επρόκειτο να κάνει μια προσπάθεια να συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς για να έχει και τη δική τους θέση. Η Αστυνομία προχώρησε σε κάποιες συλλήψεις μέσω και του κλειστού κυκλώματος. Στην Ανόρθωση θέλουν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα προτού προχωρήσουν σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ