aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν λέει «όχι» για τον Χαραλαμπίδη

Δεν λέει «όχι» για τον Χαραλαμπίδη

Έτοιμη να κάνει άλλη μία κίνηση φαίνεται πως είναι η Ανόρθωση, μιας και η περίπτωση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα ήθελε στο ρόστερ άλλον έναν παίκτη με πλούσιες εμπειρίες και με έντονη τριβή με τον πρωταθλητισμό.

Ο «Μπίδης» είναι μία περίπτωση που του αρέσει και για τον οποίο έχει εκφραστεί θετικά. Για να μπορέσει όμως να προχωρήσει η Ανόρθωση στην απόκτησή του, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο. Λογικά μετά το σημερινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας της Λάρνακας θα τρέξουν και οι όποιες εξελίξεις, μιας και ο Χαραλαμπίδης δεν είναι στα πλάνα του Ιδιάκεθ.

Σε ένα άλλο θέμα, αναφορικά με την παραχώρηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον Άρη, τα πράγματα παραμένουν ρευστά. Μπορεί η Ανόρθωση να παραχωρεί την έδρα της και η ΚΟΠ επίσης να δείχνει θετική, όμως η Αστυνομία φαίνεται, εκ πρώτης, να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να έχει άλλη μία ομάδα την έδρα της στη Λάρνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ