aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν λέει να αγιάσει η ΑΕΚ

Δεν λέει να αγιάσει η ΑΕΚ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο εφιάλτης των τραυματισμών κατά κρατεί για την ΑΕΚ! Ο Ιβάν Τρισκόφσκι επέστρεψε με θλάση από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σκοπίων και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Με τη δεδομένη απουσία και του Φλοριάν Τολεμές, υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσει το επιθετικό βάρος στον Απόστολο Γιάννου.

Εν τω μεταξύ, τραυματισμό υπέστη και ο Τζοάν Τρουγιόλς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Συνεπώς, αμφίβολη θεωρείται και η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις σε διάφορες θέσεις σε περίοδο που υπάρχει ανάγκη λόγω απουσιών.

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος προπονητής ελπίζει ότι, αν μη τι άλλο, θα λιγοστέψουν τα προβλήματα σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους στερήθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι Έκτορ Χέφελ, Σιμπρανχίντ Τάντι, Ντάνιελ Μοϊσόφ και Ακοράν Ρέγιες ανεβάζουν ρυθμό και υπολογίζεται ότι κάποιοι από αυτούς, ίσως και όλοι, θα είναι διαθέσιμοι για το δύσκολο ματς με τους γαλαζοκίτρινους. Με την ελπίδα των κιτρινοπράσινων, φυσικά, ότι δεν θα προκύψει άλλο απρόοπτο ώς τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ