aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν «καίγεται» για Ασούμπρε με δανεισμό ο Πουρσαϊτίδης

Δεν «καίγεται» για Ασούμπρε με δανεισμό ο Πουρσαϊτίδης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Νέα Σαλαμίνα, επιδιώκει την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, μετά από τη μετεγγραφή του Ισπανού στόπερ Άγους Γκαρθία. Αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες. Όπως διέρρευσε σήμερα (22/01), άνθρωποι από την ΑΕΚ προσέγγισαν τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και πρότειναν να παραχωρήσουν τον Ζαν-Λουκ Ασουμπρέ με τη μορφή δανεισμού στην προσφυγική ομάδα.

Από πλευράς των ερυθρόλευκων, όμως, δεν δόθηκε καμία απάντηση, καθότι Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολογεί κι άλλους 2-3 παίκτες για τα άκρα της επίθεσης και βάσει της σχολαστικότητάς του, επιθυμεί να είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος για την επιλογή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Πουρσαϊτίδης δεν αποφάσισε ακόμη αν θέλει ή όχι τον Ασουμπρέ

Επίσης, δεν έδειξε μέχρι στιγμής να «καίγεται» για παίκτη ο οποίος θα έλθει ως δανεικός για πέντε μήνες μόνο και να επιστρέψει στην ομάδα του. Ψάχνει για ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει και στη νέα σεζόν, δείχνοντας έτσι πως ο Ελλαδίτης τεχνικός σκέφτεται και το μέλλον.

Εάν ο Πουρσαϊτίδης αλλάξει απόφαση και παρουσιαστεί θετικός για την απόκτηση του Ιβοριανού, θα φανεί στην πορεία και τότε θα απομένει διοικήσεις των δύο ομάδων να τα βρουν στο οικονομικό και να συμφωνηθεί το ποσοστό από τον μισθό του που θα καταβάλει η Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ