aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν γίνεται παντρειά με το ζόρι

Δεν γίνεται παντρειά με το ζόρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν άλλαξε γνώμη ο Ιωάννης Κούσουλος και όπως ανακοινώθηκε χθες, θα παραμείνει στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας. Η θέλησή του να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής (και) στη νέα σεζόν, υπερίσχυσε της προοπτικής να μετεγγραφεί σε ομάδα υψηλότερων στόχων, όπως είναι η ΑΕΚ.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Αμμοχώστου γράφτηκε ότι το θέμα έκλεισε, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή. Κάτι που αφήνει παράθυρο για νέα προσπάθεια των κιτρινοπρασίνων να τον αποκτήσουν σε μεταγενέστερο στάδιο. Ο Κύπριος μεσοαμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Οι παράγοντες του προσφυγικού συλλόγου ήθελαν να γίνει η μετεγγραφή πάντως, καθώς έχουν ανάγκη από ρευστό ενόψει των υποχρεώσεών τους προς τους ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε, για να παραδοθεί συμπληρωμένος ο φάκελος των κριτηρίων χρειάστηκε να υπογραφούν διακανονισμοί. Πλέον, είναι υποχρεωμένοι να βρουν πόρους με άλλον τρόπο, κάτι που θα συζητηθεί στη συνεδρία της ερχόμενης Τρίτης.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένονται στην Κύπρο οι Ντιμιτάρ Μακρίεφ και Ιβάν Τσούριουριτς. Αμφότεροι θα γυμναστούν μεθαύριο για πρώτη φορά στο τρέχον καλοκαίρι με την ομάδα, λαμβάνοντας μέρος στην «ανοικτή» προπόνηση στο «Αμμόχωστος».

Οι άλλοι ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού βρίσκονται στη διάθεση του Εουτζέν Νεαγκόε και των συνεργατών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ