aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν είναι δυνατόν! Καραμπινάτες παραβάσεις περνούν απαρατήρητες και από το VAR

Δεν είναι δυνατόν! Καραμπινάτες παραβάσεις περνούν απαρατήρητες και από το VAR

TOY IAKΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Όλος αυτός ο… μηχανισμός που ονομάζεται VAR στο κυπριακό ποδόσφαιρο, επιβάλλεται να επανεκτιμηθεί και να αναθεωρηθεί. Αν απαιτείται, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σύστημα τεχνολογίας που ήρθε για να περιορίσει και να διορθώσει τα λάθη των διαιτητών, να ξανακάτσουν στα θρανία και να εμπεδώσουν περί τίνος πρόκειται.

Δεν νοείται καραμπινάτες παραβάσεις να περνούν απαρατήρητες και φάσεις στις οποίες δεν υπάρχει το παραμικρό, να μετατρέπονται μέσα στο van του VAR σε εσχάτη των ποινών!

Το ποτήρι αρχίζει να ξεχειλίζει επικίνδυνα και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα, αν συνεχίσουν να εμφανίζονται παρόμοια φαινόμενα. Στο «ΑΕΚ Αρένα», στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Τόρες των γηπεδούχων τραβά εξόφθαλμα και παρατεταμένα, από το παντελονάκι (που γίνεται λάστιχο…) τον Ντένινγκ της Ένωσης και δεν φτάνει που δεν το είδε ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου, ο VAR διαιτητής, Γιάννης Αναστασίου αποφαίνεται ότι «δεν υπάρχει τίποτα» και το παιχνίδι συνεχίζεται!

Το VAR που ήρθε για να δώσει λύσεις και δικαιοσύνη, χωρίς αμφιβολία, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ