aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν μπορούν να περιμένουν οι ΑΕΚτζήδες!

Δεν μπορούν να περιμένουν οι ΑΕΚτζήδες!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μεγάλη ανυπομονησία επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ, για την πρεμιέρα του «ΑΕΚ Αρένα». Η Δευτέρα πλησιάζει και οι προετοιμασίες της ομάδας της Λάρνακας κορυφώνονται ενόψει του σπουδαίου γεγονότος για τον σύλλογο και την πόλη.

«Στο ξεκίνημα της νέας εποχής θα είμαστε όλοι εκεί. Μια πόλη, μια ιστορία, μια ομάδα», είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω Facebook ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης και ακολούθως το σωματείο της ΑΕΚ. Το πιο πάνω σχόλιο συνοδευόταν από μια φωτογραφία με φόντο το νέο γήπεδο. Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΚ αναμένουν πώς και πώς να ανοίξει τις πύλες του το «ΑΕΚ Αρένα».

Το παιχνίδι με τον Άρη μπορεί να μην είναι το εμπορικότερο, όμως ο κόσμος της ομάδας θα είναι εκεί. Είναι ένα σπουδαίο γεγονός και θέλει να ζήσει την εμπειρία του νέου γηπέδου και αναμένεται μαζική παρουσία του στις εξέδρες του νέου σταδίου.

Η διοίκηση θα προχωρήσει και σε μια σειρά από εκδηλώσεις πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και αναμένεται να γίνει κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί νωρίτερα στο γήπεδο, για να γίνει μέρος αυτών των εκδηλώσεων και να απολαύσει τις εκπλήξεις που του επιφυλάσσει. Πριν από το ματς θα διοργανωθεί Fan Day εκτός γηπέδου, ενώ αρκετές θα είναι και οι εκδηλώσεις εντός του αγωνιστικού χώρου, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη.

Στα ευχάριστα συμπεριλαμβάνεται και η αποκατάσταση των σχέσεων των «Guardians» (οργανωμένοι οπαδοί) με τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη. Λύθηκε η διαφορά που προέκυψε προ εβδομάδων, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών να απέχουν από τα παιχνίδια της ομάδας.

Οι όποιες διαφορές ανήκουν στο παρελθόν και όλοι μαζί θα δώσουν παλμό στην κερκίδα, θέλοντας να δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Την ίδια αγωνία και ανυπομονησία με τον κόσμο και τη διοίκηση έχουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αγωνίζονται, πλέον, σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και όχι στο αχανές ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ