aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔασκαλάκης για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Η Ομόνοια είναι καλύτερη, αλλά…»

Δασκαλάκης για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Η Ομόνοια είναι καλύτερη, αλλά…»

Τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής (Ανόρθωση – ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια) σχολίασε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) ο Δημήτρης Δασκαλάκης. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι των «αιωνίων», ενώ ξεκαθάρισε πως αν η Ανόρθωση κερδίσει θα βάλει έξτρα πίεση στους γαλαζοκίτρινους.

Για το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: «Είναι παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν αλλάζει κάτι. Σίγουρα υπάρχει η αίσθηση ότι η Ομόνοια βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ίσως και καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ όμως είναι ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα ντέρμπι, η Ομόνοια δείχνει περισσότερη σταθερότητα. Ελπίζω να δούμε ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς να μπορούμε να πούμε ποιο είναι το φαβορί».

Για το Ανόρθωση – ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντική η τελευταία αγωνιστική. Η Ανόρθωση έχει προβάδισμα στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ. Η Ανόρθωση είναι ανίκητη στο Αντώνης Παπαδόπουλος και είναι σημαντικό αν κερδίσει γιατί θα βάλει έξτρα πίεση στον ΑΠΟΕΛ. Αν κάτι πάει στραβά στο ματς με την Ομόνοια και κερδίσει η Ανόρθωση θα μεγαλώσει πολύ η διαφορά. Μετά την πρόκριση της Ανόρθωσης, πήρε ψυχολογία και πιστεύω ότι θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ