aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣCyta: «Αντικειμενική η αντιμετώπιση των ομάδων»

Cyta: «Αντικειμενική η αντιμετώπιση των ομάδων»

Άμεση ήταν η απάντηση της Cyta προς το πρόσωπο του Υπ. Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ομάδων (διαβάστε εδώ), σημειώνοντας ότι όχι μόνο στηρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά ότι λαμβάνει όλες τις αποφάσεις με σύνεση, ευθύνη και βάσει της επιχειρηματικής λογικής.

Αναλυτικά:

«Η Cyta έχει αποδείξει πως στέκεται στο πλευρό του κυπριακού αθλητισμού και επιδιώκει διαχρονικά να στηρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο μέσα από αντικειμενική αντιμετώπιση των ομάδων και με βάση συγκεκριμένες αρχές, κριτήρια και δεδομένα.

Τα συμβόλαια τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είναι σε ισχύ ολοκληρώνονται το 2019. Παράλληλα, αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη για τις περιόδους μετά το 2019. Στο πλαίσιο αυτών των διαβουλεύσεων, είναι αυτονόητο ότι η Cyta, ως ο βασικός πάροχος ηλεκτρονικών επικοινωνιών στον τόπο μας και οργανισμός δημοσίου δικαίου, ανήκει στην πολιτεία και λογοδοτεί στην κυπριακή κοινωνία.

Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις της, πέραν της επιχειρηματικής λογικής και του ανταγωνισμού, διέπονται από σύνεση και ευθύνη. Στη βάση αυτή, η Cyta δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της άκριτης, χωρίς όρια και εκτός συμφωνηθέντων πλαισίων πλειοδοσίας, που οδηγεί σε αδιέξοδα και τελικά υπονομεύει το μέλλον του ίδιου του ποδοσφαίρου.

Σε κάθε περίπτωση ο Οργανισμός, στο πλαίσιο των θεμελιωδών αρχών διοίκησης του, διαφάνειας και ακεραιότητας, αξιολογεί όλα τα ενδεχόμενα, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα της επιχειρηματικής του στρατηγικής, τα καλώς νοούμενα συμφέροντά του και την απόδοση αξίας που επιστρέφεται στο σύνολο της κυπριακής κοινωνίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ