aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Χτυπά» τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ με δανεισμό

«Χτυπά» τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ με δανεισμό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ματέους Ταουντούλ ήταν βασικός στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στη Φολγκόρε την Πέμπτη, όμως δεν θα συνεχίσει να φορά για πολύ ακόμα τη φανέλα της ομάδας της Λάρνακας.

Για τον νεαρό Πολωνό τερματοφύλακα ενδιαφέρεται η ΑΕΖ, που θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της με τη μορφή δανεισμού. Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μετά τη ρεβάνς με τη Φολγκόρε στο Σαν Μαρίνο.

Εφόσον υλοποιηθεί η μετακίνησή του στο Ζακάκι, θα ολοκληρωθούν οι προσθήκες της ΑΕΖ για τη θέση του τερματοφύλακα (αποκτήθηκαν οι Άθως Χρυσοστόμου και Λένος Σωφρονίου), καθώς με την επιστροφή του Νικόλα Μαρτίδη από το εξωτερικό θα σημειωθούν εξελίξεις.

Όσον αφορά στο φιλικό με τον Απόλλωνα, παρά την ανετοιμότητά τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ είχαν καλή παρουσία και έφθασαν στη νίκη με 2-1. Η εμφάνιση, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, κρίνεται αρκετά ικανοποιητική και φάνηκε να έγιναν καλές επιλογές ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ