aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Χρυσές» αλλαγές: Πόσα «απίδια» βάζει ο… πάγκος των κυπριακών ομάδων!

«Χρυσές» αλλαγές: Πόσα «απίδια» βάζει ο… πάγκος των κυπριακών ομάδων!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι κινήσεις που δεν έκανε από τον πάγκο ο Χένινγκ Μπεργκ στον αγώνα της Ομόνοιας στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ, αλλά και οι «χρυσές» αλλαγές που είχαμε στα παιχνίδια Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και Εθνικός-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, μας έδωσαν αφορμή για μια νέα έρευνά.

Το «Goal.com.cy», λοιπόν, εντόπισε όλα τα ματς στη έως τώρα διαδρομή του πρωταθλήματος που κρίθηκαν από γκολ που πέτυχαν ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τον πάγκο, αλλά και τους συνολικούς βαθμούς που μάζεψε η κάθε ομάδα, και τα στοιχεία που προκύπτουν είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Από τα 120 συνολικά παιχνίδια που διεξήχθησαν μέχρι σήμερα, σε 14 είχαμε διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος από παίκτες, οι οποίοι μπήκαν στον αγώνα ως αλλαγή.

Οι πλείστες ομάδες πήραν από τις «χρυσές» αλλαγές βαθμούς! Ο Εθνικός και η Πάφος FC εξασφάλισαν από έναν βαθμό, η ΑΕΚ, ο Απόλλων, η Δόξα, ο Ολυμπιακός και η Νέα Σαλαμίνα από τρεις βαθμούς, η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ από έξι βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ πήρε τους περισσότερους, επτά στο σύνολο! Οι ομάδες που δεν είχαν μέχρι σήμερα κάποιο κέρδος από παίκτη που προήλθε από τον πάγκο τους είναι η ΕΝΠ και η Ομόνοια, με την τελευταία να είναι η μοναδική που ούτε γκολ δεν έχει βρει!

Πιο κάτω παραθέτουμε δύο πίνακες. Στον πρώτο μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που κρίθηκαν από «χρυσές» αλλαγές και στο δεύτερο τούς συνολικούς βαθμούς που μάζεψε κάθε ομάδα από ποδοσφαιριστές που προήλθαν από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ