aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧριστοδουλόπουλος: Οι bookmakers τον... στέλνουν σε κυπριακή ομάδα!

Χριστοδουλόπουλος: Οι bookmakers τον… στέλνουν σε κυπριακή ομάδα!

Μπορεί να μην είναι γνωστό εάν θα ολοκληρωθεί η σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά ήδη κάποια θέματα έχουν αρχίσει να απασχολούν. Ένα από αυτά είναι και η συνέχεια της καριέρας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τους bookmakers να προσφέρουν στοίχημα για την επόμενη ομάδα του άσου του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας «www.sport-fm.gr», οι bookmakers θεωρούν περισσότερο πιθανή από οποιαδήποτε άλλη επιλογή τη συμφωνία του με τον ΑΠΟΕΛ, η οποία προσφέρεται στην μικρότερη απόδοση. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Ανόρθωση, ο Απόλλων, ο Άρης Θεσσαλονίκης και τέλος η Ομόνοια.

Να σημειώσουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει συμβόλαιο για δύο συν έναν χρόνο. Αυτό το καλοκαίρι λήγει η πρώτη διετία με τις δύο πλευρές να έχουν δικαίωμα ανανέωσης για μία σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ