aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χουλτ για Κύπρο;

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και η σεναριολογία αρχίζει σιγά – σιγά να κάνει την εμφάνισή της. Όπως σε κάθε μετεγγραφική περίοδο τα ελλαδικά δημοσιεύματα που μπλέκουν κυπριακές ομάδες είναι πολλά, αν και για να ακριβολογούμε τα πλείστα (αν όχι όλα) αποδεικνύονται λόγια του αέρα.

Η παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής εφημερίδας Sportday, λοιπόν, κάνει αναφορά στον Νίκλας Χουλτ της ΑΕΚ, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στο ψάξιμο νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται ο Σουηδός αριστερός μπακ που βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλανιασπόρ, δεν αποκλείεται να απασχολήσει και κυπριακές ομάδες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Επειδή αναφέρθηκε η Αλανιασπόρ, σας λέω ότι ο Χουλτ έχει προταθεί και σε άλλη ομάδα που ασχολείται με τα μέρη μας. Αναφέρομαι στη Μαλάτια! Και μην εκπλαγούμε εάν προταθεί και στην Κύπρο.

Κάτι που θεωρούν δεδομένο όσοι συζητούν με τον Σουηδό μπακ. Αν και στο νησί είναι μετρημένες οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν το 70%-80% του συμβολαίου που έχει ο παίκτης στην Ελλάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ