aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧωρίς το σούπερ ντέρμπι, αλλά με ενδιαφέρον

Χωρίς το σούπερ ντέρμπι, αλλά με ενδιαφέρον

Συνεχίζεται αύριο η δράση το πρωτάθλημα πετόσφαιρας Γυναικών με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Απουσιάζει το σπουδαίο ντέρμπι, αλλά υπάρχει αρκετό ενδιάφερον στα παιχνίδια.

Ολυμπιάδα-Απόλλων: Πιθανότατα να πρόκειται για τον πιο ενδιαφέρον αγώνα της αγωνιστικής. Οι γαλάζιες της Λεμεσού έχουν σαφέστατα τον πρώτο λόγο, αφού διαθέτουν πολλές επιλογές, ενώ κέρδισαν μάλλον εύκολα στην πρεμιέρα την Αναγέννηση στη Δερύνεια, μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ. Οι μελανόλευκες της Νεάπολης θα παρουσιαστούν ενισχυμένες αφού προχώρησαν στην απόκτηση της Αλίσα Ντίπερν. Η απόκτηση της Αμερικανίδας είναι πολύ πιθανό να δώσει νέα δυναμική στην προσφυγική ομάδα.

ΔΕΡΥΝΕΙΑ-ΑΕΚ: Ενδιαφέρον αγώνας προβλέπεται στη Δερύνεια ανάμεσα σε δυο ομάδες που μπορούν να παίξουν θεαματικό βόλεϊ. Η ΑΕΚ με τις «δάφνες» της νίκης στο ντέρμπι επί της Ανόρθωσης πάει στην ακριτική κωμόπολη για το διπλό στην προσπάθειά της για να πρωταγωνιστήσει. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Χόλοσι έδειξε ότι διαθέτει πολλές λύσεις ενώ η τριπλέτα Καρπεντιέρ, Μάγντιτς και Ριπνάγια είναι η «δύναμη πυρός» των Λαρνακέων. Οι πράσινες δοκιμάζονται για δεύτερη σερί αγωνιστική απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα και θα προσπαθήσουν για να έχουν κέρδος. Με την πάροδο των αγώνων οι Αμερικανίδες Μάγνι και Μπράουν θα δένουν μαζί με το σύνολο.

ΑΕΛ – ΘΟΪ: Για δεύτερη σερί αγωνιστική η ΑΕΛ παίζει στην έδρα της που θα είναι το όπλο της για να πρωταγωνιστήσει. Εφόσον οι γαλαζοκίτρινες του Σπύρου Πρωτοψάλτη θέλουν να πετύχουν κάτι καλό φέτος πρέπει να κερδίζουν στη σάλα «Νίκος Σολωμονίδης». Απέναντι τους θα βρεθεί το ΘΟΪ που είναι μια δεμένη ομάδα η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Λατσιών. Στη διάθεση του Πρωτοψάλτη θα είναι η Αμερικανίδα Μπρουκ που μάλλον θα κάνει ντεμπούτο. Οι Αυγορίτισσες πάνε στη Λεμεσό με στόχο να παίξουν το βόλεϊ που ξέρουν για να αποκομίσουν κέρδος.

ΛΑΤΣΙΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Για πρώτη φορά φέτος το Αθλητικό Κέντρο του Γυμνασίου Λατσιών φιλοξενεί αγώνα πρώτης κατηγορίας. Ο νεοφώτιστος και τοπικός Εθνικός μετά την πρεμιέρα στο Αυγόρου και την ήττα από το ΘΟΙ φιλοξενεί την Ανόρθωση και παρά τις δυσκολίες του αγώνα θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστικός. Η Ανόρθωση, από την άλλη, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες αφού εάν θέλει να μη μείνει πίσω βαθμολογικά, πρέπει να φύγει αλώβητη από τα Λατσιά εξασφαλίζοντας τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ