aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧειροπέδες στον Μασιά και τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου!

Χειροπέδες στον Μασιά και τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου!

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον πρόεδρο της Αγίας Νάπας και πρώην διαιτητή, Δημήτρη Μασιά και τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου για υποψία χειραγώγησης αγώνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία από δυο πρόσωπα που ισχρυρίζονται ότι πλησιάστηκαν από τους δυο προκειμένου να υπάρξει συγκεκριμένο αποτέλεσμα αγώνα.

Για το θέμα, ποδοσφαιριστές, είχαν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία RED BUTTON, που ενεργοποίησε πρόσφατα ο ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης: Έγινε της… κόκκινης στην Αθηαίνου, έμεινε χωρίς τερματοφύλακα ο Οθέλλος!

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο προσώπων μετά από μαρτυρίες παικτών του Οθέλλου Αθηαίνου, καθώς ο αγώνας Β’ Κατηγορίας του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στον Οθέλλο και την Αγία Νάπα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς της ομάδας της Αθηαίνου. Ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε αποβάλει τρεις ποδοσφαιριστές του Οθέλλου από το 80′ και μετά, ενώ ο αγώνας κρίθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 90’+6.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Οθέλλου: «Σφαγή από τη διαιτησία, το ξέραμε ότι θα γίνει. Λυπηθείτε μας…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ