aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧαραλάμπους και Ερανοσιάν συμφώνησαν με διαφορετικά λόγια

Χαραλάμπους και Ερανοσιάν συμφώνησαν με διαφορετικά λόγια

Χρησιμοποίησαν διαφορετικά λόγια οι δύο προπονητές μετά το παιχνίδι, αλλά επί της ουσίας δεν το είδαν διαφορετικά.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ δεν έκανε την καλύτερη εμφάνισή της στο ματς με τη Δόξα. «Όπως δήλωσα και πριν από το παιχνίδι, ο βαθμολογικός πίνακας δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα της Δόξας. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με οποιοδήποτε τρόπο, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, όμως, δεν κινδυνέψαμε εκτός από τη φάση του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό. Καταφέραμε να σκοράρουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν κάναμε τίποτα. Έχουμε λίγες ημέρες για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ και σκεφτόμαστε τώρα μόνο αυτό. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου και μας βοήθησε», δήλωσε ο Κύπριος προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Έντουαρντ Ερανοσιάν στάθηκε στην εκτελεστική δεινότητα του Ιβάν Τρισκόφσκι και στο χαμένο πέναλτι του Λουίς Κάρλος: «Για δεύτερη φορά χάσαμε από την ΑΕΚ, χωρίς να είμαστε χειρότεροι. Ο Τρισκόφσκι είναι πολύ καλός παίκτης, έχει ποιότητα και φαίνεται. Αν έχει μία φάση σε ολόκληρο το ματς, θα σκοράρει. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε. Είχαμε την ευκαιρία μας, όμως, δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε το πέναλτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ