aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧαραλάμπους: Η νική - πρόκριση, η εμφάνιση των νεαρών και ο Άμπραχαμ

Χαραλάμπους: Η νική – πρόκριση, η εμφάνιση των νεαρών και ο Άμπραχαμ

Ευχαριστημένος ήταν ο Ηλίας Χαραλάμπους από την νίκη – πρόκριση της ΑΕΚ επί της Καρμιώτισσας (1-0) και την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε οποιοδήποτε παιχνίδι δεν παρουσιαστείς σοβαρός θα έχεις θέματα. Αυτό το είπα στους ποδοσφαιριστές μου και το αντιλήφθηκαν. Μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι και το ελέγχαμε. Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στον επόμενο γύρο και τα καταφέραμε. Δώσαμε και χρόνο σε νεαρούς και είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία τους αφού αυτοί είναι το μέλλον μας».

Για την παρουσία Άμπραχαμ: «Είναι παίκτης με μεγάλη καριέρα και εμπειρία. Έδειξε και σήμερα αρκετή απ’ την ποιότητα του. Χρειάζεται χρόνο αλλά νομίζω θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για το ματς που ακολουθεί: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά απ’ εδώ και πέρα. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Από αύριο η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Από τη πλευρά του ο τεχνικός της Καρμίωτισσας, Χρύσης Μιχαήλ στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα με την ΑΕΚ και τη διαφορά με τις ομάδες της Α’ κατηγορίας.

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες μεταξύ της Α’ κατηγορίας και της Β’ κατηγορίας και αυτό φάνηκε σε αρκετό βαθμό. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον Ηλία. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα βρει τα πόδια της», ήταν το σχόλιο του Μιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ