aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧαραλαμπίδης, σε νέες περιπέτειες!

Χαραλαμπίδης, σε νέες περιπέτειες!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αναμένεται πως θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή της ΑΕΚ ενόψει και της νέας σεζόν. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο στον ΑΠΟΕΛ, ομάδα στην οποία διετέλεσε για χρόνια αρχηγός και πλέον αναζητεί νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Η ΑΕΚ είναι ο πιθανότερος προορισμός του, ομάδα που του δίνει διετές συμβόλαιο, κάτι που για τον παίκτη κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό σκέλος μιας ενδεχόμενης συμφωνίας. Ας μην ξεχνάμε ότι σε ένα δίμηνο συμπληρώνει τα 35 του χρόνια.

Η ομάδα της Λάρνακας είναι σύλλογος με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Ο «Μπίδης» θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και πρωτίστως να είναι ενεργό στέλεχος. Να νιώθει σημαντικός και να τον εμπιστεύονται. Γι’ αυτό έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς γνώριζε ότι θα ήταν στο περιθώριο. Στην ΑΕΚ θα έχει νέες προκλήσεις και νέα κίνητρα.

Ο Τσάβι Ρόκα με την πιθανή απόκτησή του θα προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή που έχει εδώ και χρόνια την τριβή του πρωταθλητισμού. Παίκτη με πολύ καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις, μια ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Πρόκειται για άτομο που ουδέποτε έχει προκαλέσει, είναι γνωστός για το ήθος του αλλά και για το τι μπορεί να προσφέρει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στην ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τις πληροφορίες που μιλούν για συμφωνία με τον διεθνή εξτρέμ. Άλλωστε αυτή είναι και η πάγια τακτική του συλλόγου της Λάρνακας στα μετεγγραφικά (και όχι μόνο) θέματα. Πολύ σύντομα όμως θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό, με τον Χαραλαμπίδη να έχει αυξημένες πιθανότητες να φορά για την επόμενη διετία τη φανέλα της ΑΕΚ και να τη βοηθήσει ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της.

Απ’ εκεί και πέρα ο Τσάβι Ρόκα είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που κρίνει πως μπορούν να δώσουν επιπρόσθετη αγωνιστική πνοή στο σύνολο. Στόχος του είναι να ντύσει στα χρώματα του συλλόγου παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Δεν θα γίνουν πολλές μετεγγραφές και αυτό είναι κάτι που διευκολύνει το έργο του.

Η απόκτηση αριστερού μπακ, μέσου με οργανωτικές ικανότητες και επιθετικού που θα μπορεί να αγωνιστεί και στις πτέρυγες, αποτελούν τις προτεραιότητες του Ισπανού τεχνικού διευθυντή. Ο Ρόκα είναι καθημερινώς στην… πρίζα για να μπορέσει να βρει τις καλύτερες λύσεις σε σχέση πάντα με το ποσό των χρημάτων που έχει να διαχειριστεί στο κεφάλαιο προγραμματισμός.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ