aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Χ»άνεται το όνειρο για την ΑΕΚ (pics & videos)

«Χ»άνεται το όνειρο για την ΑΕΚ (pics & videos)

Το πρώτο της βαθμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η ΑΕΚ απέναντι στη Λουντογκόρετς μέσα στο ΓΣΠ (1-1), ένα αποτέλεσμα που σαφώς και δεν την ικανοποιεί, καθώς το όνειρο πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης απομακρύνεται, με τρία παιχνίδια (2 εκτός, 1 εντός) να απομένουν.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Πέταξε» τη μάσκα και ισοφάρισε για την ΑΕΚ ο Λαρένα

Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα ήξερε ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν θα ήταν καλό γι’ αυτήν και έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε για να πάρει τη νίκη απέναντι στη βουλγαρική ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε. Αν και οι κιτρινοπράσινοι βρέθηκαν να χάνουν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι από το γκολ του Λουκόκι (7′), έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με πέναλτι του Λαρένα (25′), ενώ είχαν τις ευκαιρίες για ν’ ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η Λουντογκόρετς έπιασε στον… ύπνο την ΑΕΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η λαρνακιώτικη ομάδα προσπάθησε κατά κύριο λόγο να μην δεχθεί άλλο γκολ, γιατί τότε τα πράγματα θα ήταν γι’ αυτήν πάρα πολύ δύσκολα, ενώ πάνω-κάτω το ίδιο έκανε και η βουλγαρική ομάδα. Αυτή η… τακτική που επέλεξαν ΑΕΚ και Λουντογκόρετς είχε ως αποτέλεσμα να λιγοστέψουν και οι φάσεις για γκολ, με την κυπριακή ομάδα να έχει καλύτερες ευκαιρίες. Το τελικό σφύριγμα ωστόσο βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 1-1 και να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΑΕΚ (Άντονι Ιραόλα): Tόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς (72′ Ακοράν), Καταλά, Γκονθάλεθ, Ιωάννου, Λαρένα, Χέφελ, Τέτε (83′ Ασούμπρε), Τρισκόφσκι, Γιάννου (63′ Τολμές).

Λουντογκόρετς (Άντονι Ζντράβκοφ): Ρενάν, Σισίνιο, Ναταναΐλ, Νεντιάλκοφ, Μότσι, Καμπανιάρο (62′ Γκοράλσκι), Ντιάκοφ (81′ Μαχλανγκού), Μαρσελίνιο, Λουκόκι, Βάντερσον, Κεσέρου (83′ Σβιέρτσοκ).

Σκόρερ: 25’πεν. Λαρένα / 7′ Λουκόκι

Κίτρινες: Χέφελ / Γκοράλσκι, Σισίνιο

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Ενέα Γιόρτζι (Αλβανία)



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ