aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧαμόγελα και αγκαλιές, πριν την καταιγίδα (;) στη Συνέλευση της ΚΟΠ

Χαμόγελα και αγκαλιές, πριν την καταιγίδα (;) στη Συνέλευση της ΚΟΠ

Χαμόγελα, αγκαλιές και θετικό κλίμα επικρατούσε πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ με θέμα συζήτησης την έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας για το οικονομικό έτος 2018-19.

Ακολούθησε η Άτυπη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην οποία θα τεθούν επί τάπητος φλέγοντα θέματα που αφορούν το κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως η διαιτησία, η κάρτα φιλάθλου και το VAR. Το γεγονός πως τα πλείστα σωματεία εκπροσωπήθηκαν από τους πρόεδρούς τους, αποδεικνύει τη σημαντικότητα της Συνέλευσης.

Κατά καιρούς αρκετά σωματεία εξέφρασαν δημόσια διάφορα παράπονα και προτάσεις /

εισηγήσεις είτε για κατάργηση, είτε για τροποποίηση της κάρτας φιλάθλου, ενώ ο Απόλλων είχε καλέσει τις υπόλοιπες ομάδες να συμπορευτούν για αίτημα καθόδου ξένων διαιτητών.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης και κατά πόσο θα προκύψουν αποφάσεις που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. H στάση αρκετών σωματείων ήταν αρκετά έντονη και επιθετική το τελευταίο διάστημα και μένει να διαφανεί αν θα διατηρήσουν τις θέσεις τους και ενώπιον όλων, αλλά και της ηγεσίας της ΚΟΠ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ