aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣBest photos: Η βουτιά στην καταπακτή, το χαστούκι και αστεία ξεσπάσματα!

Best photos: Η βουτιά στην καταπακτή, το χαστούκι και αστεία ξεσπάσματα!

Τις καλύτερες φωτογραφίες της περιόδου 20018-19 που ολοκληρώθηκε το βράδυ της 22ας Μαΐου με τον τελικό κυπέλλου, δημοσιεύουμε μέσω του Savvides Press Sports Photographers.

Στο πιο κάτω γκαλερί, ξεχωρίζουν οι πανηγυρικές φωτογραφίες ομάδων που κατέκτησαν τρόπαια όπως ο ΑΠΟΕΛ (πρωτάθλημα), η ΑΕΛ (κύπελλο) κι η ΑΕΚ (Super Cup), καθώς και ξεχωριστοί πανηγυρισμοί παικτών.

Δείτε επίσης ωραίες εικόνες από οπαδούς στις κερκίδες, ιδιαίτερες μονομαχίες παικτών που δύσκολα πιστεύει σ’ αυτές τον ανθρώπινο μάτι, μπλουζάκια με ιδιαίτερα μηνύματα, εικόνες κόσμου με εκδηλώσεις ενάντια στην κάρτα οπαδού, ιδιαίτερες κομμώσεις και ιδιαίτερα τατουάζ, διαφόρων ειδών ξεσπάσματα παικτών, ενώ δεν λείπει το όμορφο παιδικό και γυναικείο στοιχείο.

Και το καλύτερο; Η βουτιά του παίκτη της Ζυρίχης Μπετζαμίν Κολολί στην καταπακτή του ΓΣΠ σε ευρωπαϊκό ματς με την ΑΕΚ. Ευτυχώς που ο παίκτης δεν τραυματίστηκε!

Απολαύστε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ