aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜπεργκ: «Έπρεπε να κερδίσουμε 5-1. Πήρα σκληρή απόφαση με τον Μίκου»

Μπεργκ: «Έπρεπε να κερδίσουμε 5-1. Πήρα σκληρή απόφαση με τον Μίκου»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της Ομόνοιας και τη νίκη επί της ΑΕΚ (3-2) ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός προπονητής στάθηκε στη δίψα των παικτών του, την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα έπρεπε το αποτέλεσμα να ήταν 5-1 αντί 3-2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και την απόδοση των παικτών. Καταφέραμε να συνδυάσουμε και τα δύο. Παίξαμε φανταστικά επιθετικά με κίνηση και ποιότητα. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ποιότητα, αν τους δώσει το χώρο θα κρατήσει την μπάλα. Καταφέραμε με πιέσεις να κλέψουμε μπάλες και να μετατρέψουμε το όπλο της ΑΕΚ σε δικό μας.

Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και δεν είμαστε ακόμα στα μέσα της σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. Με τη δίψα των παικτών. Βγάλαμε ψηλή ποιότητα στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Η νίκη είναι μία καλή ευκαιρία να κάνει ο κόσμος χαρούμενος γιορτές και να χαίρετε για την ομάδα. Εμείς θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες, όμως είμαστε αναγκασμένοι να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα μετά».

Πάει για πρωτάθλημα η Ομόνοια. Ο κόσμος φώναξε το σύνθημα στην κερκίδα: «Η ομάδα βελτιώνεται. Από το καλοκαίρι σημειώσαμε σημαντική πρόοδο. Όλοι είναι βοηθητικοί ώστε η Ομόνοια να είναι ο σύλλογος που πρέπει να είναι. Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Σήμερα έπρεπε να τελειώσει το ματς με 5-1 και τελείωσε 3-2. Αναγκάστηκα να πάρω μία σκληρή απόφαση για τον Μίκου όμως έπρεπε να το κάνω για το καλό της ομάδας. Δεν υπερέχουμε από τις άλλες ομάδες για να πω κάτι περισσότερο. Θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Όσο ο κόσμος βλέπει τους παίκτες να έχουν αυτή την απόδοση θα έρχεται στο γήπεδο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μετά με τον Απόλλωνα και την Πάφος FC».

Για την απόδοση του Κακουλλή: «Θα ήταν καλό αν επαινέσω τον Κακουλλή. Δούλεψε σκληρά, πίεσε τον αντίπαλο. Δουλεύει καθημερινά και η σημερινή σπουδαία εμφάνιση αποτελεί επιβράβευση για τον ίδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ