aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜπαρέρα μέχρι το 2018

Μπαρέρα μέχρι το 2018

Την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (31/01/1983) Ισπανό μεσοεπιθετικό, Aκοράν Μπαρέρα Ρέγιες για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (31/01/1983) Ισπανό μεσοεπιθετικό, Acorán Barrera Reyes για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κύπρο τις επόμενες μέρες και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει στην συνέχεια τα σχετικά συμβόλαια.

O Acorán από τον Ιανουάριο του 2011 αγωνιζόταν στην Segunda Division και στην Ponderradina, με την οποία στην λήξασα σεζόν πραγματοποίησε 43 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σκόραρε 4 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Tenerife, από όπου κατάγεται και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Βurgos, Corralejo, Univertidad LP, Celta B, San Isidro, Melilla, Puertollano και Ponferradina”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ