aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜπαντία: «Πιο επικίνδυνος χωρίς πίεση ο Απολλων»

Μπαντία: «Πιο επικίνδυνος χωρίς πίεση ο Απολλων»

Τις πιθανότητές για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα εξαντλήσει η ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς θέλουν «διπλό» στο Τσίρειο επί του πρωταθλητή Απόλλωνα και απώλεια βαθμών του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο, ώστε να τερματίσουν στη δεύτερη θέση.

Στον πάγκο των κιτρινοπράσινων επιστρέφει ο Νταβίντ Μπαντία με τον Καταλανό τεχνικό να τονίζει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ματς της ΑΕΚ πως ο Απόλλων μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος χωρίς πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Διεκδικούμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι ένα έξτρα δώρο για εμάς αν αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Είναι επιτυχία η έξοδος στην Ευρώπη όμως θα είναι ακόμα πιο σημαντικό αν πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πόσο ρόλο θα παίξει ότι ο Απόλλων έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα είναι αδιάφορος βαθμολογικά; «Εμείς θα προσεγγίσουμε το ματς με το 100% της έντασης. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Δεν έχει την πίεση. Όταν δεν υπάρχει πίεση μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ επικίνδυνος ο αντίπαλος. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ποιο στοιχείο είχε ο Απόλλων και δεν είχε η ΑΕΚ έτσι ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

«Δεν είναι ένα μόνο ματς. Ο Απόλλων πήρε το πρωτάθλημα και συγχαρητήρια. Είναι σε όλη τη σεζόν που κρίθηκε. Εμείς παίρνοντας τα τελευταία έξι παιχνίδια, είχαμε καλή παρουσία με μόνο μία ήττα από την Πάφο σε ένα δύσκολο στάδιο. Στις ισοπαλίες που είχαμε μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει για εμάς η σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ