aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜπαντία: «Είμαι 100% πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ μπορεί πρωτάθλημα και κύπελλο»»

Μπαντία: «Είμαι 100% πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ μπορεί πρωτάθλημα και κύπελλο»»

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Νταβίδ Μπαντία ως προπονητής της ΑΕΚ, που έγινε με αφορμή το μεθαυριανό (4/4) παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12:30. Ο Καταλανός προπονητής, ανάμεσα σε άλλα, δεν δίστασε να εκφράσει την πίστη του για κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

Πρώτη τοποθέτηση: «Είμαι ευχαριστημένος που θα είμαι προπονητής στην AEK, είναι πολύ καλό για μένα. Το παιγνίδι είναι πολύ σημαντικό είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα»

Για το ρόστερ και το επόμενο της σεζόν: «Ήξερα το ρόστερ, πόσο καλό και ποιοτικό ρόστερ είναι, έχει απίστευτη η ποιότητα, ήταν ευχάριστη έκπληξη που ακόμη και παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμέτοχης έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, το ρόστερ της AEK είναι στα κορυφαία του πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε για όλες τις διοργανώσεις και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο».

Για την μετακίνησή του από τον Εθνικό στην AEK: «Ήταν διαφορετικοί οι στόχοι στον Εθνικό και διαφορετικοί τώρα στην AEK. Δεν το περίμενα αυτό να είμαι στην AEK, αλλά είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ»

Για τον Τσάβι Ρόκα και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος, τον γνωρίζετε καλά και δεν μπορώ να πω εγώ κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή υπολογίζουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το σύστημα και τους προσωπικούς του στόχους: «Ένας προπονητής δεν είναι μόνο για το σχήμα που επιλεγεί, αυτό έχει να κάνει και με τους ποδοσφαιριστές που έχει, ναι στον Εθνικό χρησιμοποιούσαμε το 4-2-3-1, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε και στην AEK. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το πλάνο μου, τα προσωπικά κίνητρα είναι τα ίδια με την ομάδα, θέλω να παλέψουμε για όλα».

Για νέα σεζόν αν έχει συμβόλαιο και για ψυχολογία στα αποδυτήρια: «Όχι είναι η απάντηση στο πρώτο μέρος, δεν είδα κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, οι παίκτες είναι έτοιμοι να παλέψουν για όλα αντίθετα υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια».

Τι κρίνει ότι πρέπει να βελτιώσει: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την προσπάθεια και στο επιθετικό και στο ανασταλτικό κομμάτι, έχουμε λίγο διάστημα όμως, τους εξηγώ και τους μεταφέρω κάποια πράγματα, είναι πολλά τα κλειδιά που οφείλω να τους περάσω, να έχουν την ένταση και την αισιοδοξία, σε ολο το παιγνίδι».

Για το υπόλοιπο της σεζόν κι αν είναι ρίσκο που ανέλαβε: «Έχουμε ακόμη 11 παιγνίδια στο σύνολο, είναι πολύ καλή και μεγάλη πρόκληση για μένα, σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους, είμαι 100% πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Δείτε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ