aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜπαντία: «Αξίζαμε περισσότερα, θα πεθάνουμε για να προκριθούμε»

Μπαντία: «Αξίζαμε περισσότερα, θα πεθάνουμε για να προκριθούμε»

Ο Νταβίδ Μπαντία παρουσιάστηκε ευχαριστημένος για την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Ο Καταλανός τόνισε πάντως πως όλοι θα πεθάνουν την Τετάρτη στο γήπεδο για να προκριθούν κόντρα στον Εθνικό και να βρεθούν στον τελικό κυπέλλου.

Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Αξίζαμε περισσότερα από τον ένα βαθμό. Δεν ήρθαμε εδώ για να κρυφτούμε, όπως θα έκανε μια μικρή ομάδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε διαστήματα του δευτέρου, παίξαμε με το δικό μας στυλ και διεκδικήσαμε τη νίκη. Στο τέλος είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια που έγινε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Αν θεωρεί ότι χάθηκε η ευκαιρία για τον τίτλο: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι σε τρεις μέρες. Θα δούμε τι θα γίνει βήμα με βήμα. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε για να προκριθούμε κόντρα στον Εθνικό. Έχουμε παιχνίδια διαρκώς αυτό το διάστημα και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Υπόσχομαι στον κόσμο και στον πρόεδρο ότι θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να προκριθούμε στον τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ