Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜπαλταζάρ: Η περηφάνια, η αποθέωση στον Στυλιανίδη κι ο Απόλλων

Μπαλταζάρ: Η περηφάνια, η αποθέωση στον Στυλιανίδη κι ο Απόλλων

Στη διάσκεψη Τύπου μετά τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, ανέφερε: «Χωρίζω το παιχνίδι σε δυο μισά. Το πρώτο μισό που σκόραρε η ΑΕΚ και άλλαξε η ροή και μέχρι να σκοράρει που κυριαρχήσαμε, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και την μπάλα. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά οι 1-2 μπορούσαν να μας δώσουν το γκολ».

«Μπήκαμε στα αποδυτήρια με τη βεβαιότητα ότι μπορούσαμε να σημειώσουμε ακόμα ένα γκολ. Ξεκινήσαμε δυνατά βρήκαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μακρή για να ισοφαρίσουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά ένα αμυντικό λάθος μας στέρησε τα όνειρα να περάσουμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίχτες για τη δουλειά που έκαναν και την κατανόηση. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Στυλιανίδη που έκανε φανταστική δουλειά», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό. Τώρα επικεντρωνόμαστε 100% στο πρωτάθλημα και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μια τελευταία κουβέντα προς τους φιλάθλους μας που νιώθω την αύρα τους. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν προς τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ