aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑυγουστή: Πρόβλεψη και επιθυμία για τον πρωταθλητή – Οι δύο παίκτες που θα ήθελε

Αυγουστή: Πρόβλεψη και επιθυμία για τον πρωταθλητή – Οι δύο παίκτες που θα ήθελε

Την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Απόλλων εξέφρασε ο Σωφρόνης Αυγουστή τονίζοντας πως αρκετοί παίκτες της ομάδας θα είναι άδικο να μην πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) o Kύπριος τεχνικός έχρισε ως φαβορί για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ανόρθωση και Ολυμπιακό, ενώ σε ερώτηση για τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε και δεν συνεργάστηκε μαζί τους τη φετινή σεζόν απάντησε τους Σαρφό (Ολυμπιακό) και Ντανίλο (ΑΕΛ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ποια ομάδα θέλεις να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ποια θα το καταστήσει πιστεύεις; «Εντάξει, όλοι ξέρουν ότι έκτισα τον Απόλλωνα και περάσαμε πολλά. Πήραν σημαντικούς βαθμούς που αντίστρεψαν το κλίμα και έδωσαν μεγάλη δυναμική στην ομάδα. Η άλλη ομάδα που βλέπω είναι η Ομόνοια, δείχνει σταθερότητα από την αρχή. Θα πάνε και οι δύο μέχρι το τέλος. Η ΑΕΛ αδικείται όσο κι αν ακούγεται παράξενο αυτό που λέω. Ο φίλος ο Κέρκεζ έκανε εξαιρετική δουλειά, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι κι αυτή στο κόλπο. Αν με ρωτάτε ποιος θα ήθελα να το πάρει, αρκετοί παίκτες του Απόλλωνα που είναι στο ρόστερ θα είναι άδικο να μην πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα. Όμως, και οι τρεις ομάδες που βρίσκονται εκεί δικαιωματικά είναι εκεί».

Η πρόβλεψη σου για τα σημερινά παιχνίδια; «Ολυμπιακός και Ανόρθωση έχουν προβάδισμα, από την στιγμή που πήραν το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα, η ΑΕΛ μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, τη βοήθησε το γκολ του Μαέ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως ένα σκοράρει νωρίς θα έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι, η Ανόρθωση έκανε εξαιρετική δουλειά στον πρώτο αγώνα, ο Τιμούρ έστησε πολύ καλά την ομάδα του και τώρα πάει στη Λευκωσία με το 1-0. Αν σκοράρει στο ΓΣΠ θα έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση».

Διαβάστε επίσης: «Χείμαρρος» ο Αυγουστή: «Δεν θα ήταν σωστό να έμενα, κάποια πράγματα επηρέασαν»

Ποιον ποδοσφαιριστή που δεν είχες σε Απόλλωνα και ΑΕΚ θα ήθελες στην επόμενη σου ομάδα; «Ένας παίκτης που πολλοί δεν τον έχουν ψηλά, αλλά για μένα είναι η αδυναμία του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι που θα απουσιάσει. Ο Σαρφό. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ο δεύτερος είναι ο Ντανίλο της ΑΕΛ. Σκεφτείτε να έχεις Ντανίλο και Σαρφό στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ