aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑυγουστή: «Μετά τον Απόλλωνα τους πιο πολλούς βαθμούς εμείς»

Αυγουστή: «Μετά τον Απόλλωνα τους πιο πολλούς βαθμούς εμείς»

Στην εξαιρετική απόδοση της ομάδας του απέναντι στους μικρούς, στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη νίκη επί του Εθνικού. Ο Κύπριος τεχνικός εξήγησε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να βελτιωθεί και απέναντι στους μεγάλους, ενώ χαρακτήρισε τον Γιώργο Ναούμ ως απίστευτο χαρακτήρα, και τόνισε ότι το μέλλον του ανήκει.

Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια με μικρότερες ομάδες, τα πάμε καλά. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα παιχνίδια με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι μαζέψαμε μετά τον Απόλλωνα τους πιο πολλούς βαθμούς με αυτές τις ομάδες. Θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πρέπει να πάρουμε την νίκη».

Για τις αλλαγές στο δεύτερο μέρος: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές βοήθησαν με το που μπήκαν μέσα».

Για τον Γιώργο Ναούμ: «Ο Ναούμ είναι εξελίξιμος παίκτης. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα διέκρινα αυτά τα στοιχεία. Έχει απίστευτο χαρακτήρα. Πρέπει να συνεχίσει έτσι, να μείνει προσγειωμένος και το μέλλον του ανήκει. Έχει τρεξίματα σε πολύ υψηλά επίπεδα, έχει αδυναμίες, αλλά θα πρέπει να τις βελτιώσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ